avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident de masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident de masina

am facut accident cu o masina NEINMATRICULATA am avariat masina si iam rupt piciorul la unu de vreo 32 de ani treaba e ca omul acesta este handicap de gradul 1 si doctorul mia spus ca sar putea sa i taie piciorul am permis de conducere de 3 luni de zile la ce ma pot astepta:(:(:(
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 16:37, 18 Aprilie 2013
La dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat, vatamare corporala grava (daca-i taie piciorul partii vatamate)....cercetat penal, trimis in judecata si probabil condamnat la o pedeapsa cu inchisoare. Daca nu mai aveti antecedente penale este posibil sa primiti inchisoare cu suspendare conditionata sau sub supraveghere, daca aveti antecedente penale inchisoarea va fi cu executare.in ce priveste permisul de conducere...va luati adio de la el pentru ceva vreme.
Cu stima,
av.M.Hornea
Politia va intocmi un dosar penal in care veti fi cercetat pentru vatamare corporala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului Florin Alexa Florin Alexa Bună ziua am și eu o întrebare, am condus o mașină cu numere roșii expirate pe un drum judetean și am lovit o persoana care mergea pe sensul meu de ... (vezi toată discuția)
Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am ... DumitruDvs DumitruDvs Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am fost oprit in trafic cu Nr provizorii expirate și cu o alcoolemie 0,33 Mi sa întocmit proces ... (vezi toată discuția)