avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare prescriptie

Boala creditorului, astfel incat acesta este tinut la pat pentru 2 saptamani poate fi un caz de suspendare a prescriptiei in temeiul decretului nr. 167 din 10 aprilie1958 ??
Cel mai recent răspuns: ContSters184698 , utilizator 19:31, 12 Februarie 2012
Decretul 167/1958 este abrogat de noul cod civil intrat in vigoare in 2011.
Boala creditorului nu se incadreaza in cazurile de suspendare a cursului prescriptei reglementate de art. 2532 din Noul Cod Civil.
e vorba de o prescriptie inceputa anterior intrarii in vigoare noului cod civil
si m-am referit la boala creditorului daca aceasta ar putea constitui un caz de forta majora
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
ContSters184698, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea prescriptiei. cazuri igor_drangoi igor_drangoi Art. 2532 din Noul Cod Civil, prevede cazurile generale de suspendare a prescriptiei. La alin. 10, din acelasi art. se prevede \"in alte cazuri prevazute de ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta art. 2 decretul nr. 167 / 1958 kristi12 kristi12 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca Decretul nr. 167 / 1958 art. 2 mai este in vigoare in urma modificarilor conform Noului Cod Civil. In Noul Cod Civil ... (vezi toată discuția)
Cand se pune poprire pe contul de salariu? youssef youssef Acum mai bine de 10 ani am facut un credit pe care nu am reusit sa il mai achit pt ca am ramas fara nici un venit pana acum 3 ani(ultima rata platita fiind ... (vezi toată discuția)