avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general 117?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

117?

Buna ziua,

Am mare nevoie de ajutor in urmatoarea problema;la inventarierea de sfarsit de an am constatat ca dintr-o eroare de program si datorita neatentiei mele am un client extern cu sold in euro 0 dar in lei cu o valoare destul de mare datorata unei note de dif de curs (inreg-venit).Problema e ca numai pot interveni asupra rezultatului pe anul 2011;(nota de imp/p nu am inreg deoarece am pierdere fiscala de recuperat);insa intrb mea era daca pot sa inregistrez aceasta chelt.in 117?Va rog o solutie...

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:45, 12 Februarie 2012
Utilizati contul contul 1174.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold debitor contul 1174 asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme: 1. In anul 2010 am platit imp. pe profit 3615lei dar imp. minim era de 3225 lei pe primele 3 ... (vezi toată discuția)
Eroare contabila- omitere factura anul precedent vioop vioop Am o factura de mobilier cu data de 30 noiembrie 2011 care nu a fost inregistrata. Am constatat omiterea ei in luna ianuarie. Cum o inregistrez avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Sold creditor cont 1174 sfarsit de an asmotortrade asmotortrade Buna ziua! In decembrie 2010 s-a omis inregistrarea notei contabile cu plata imp. pe profit platit in plus in suma de 390 lei.In iulie 2011 s-a inregistrat ... (vezi toată discuția)