Buna seara. As dori sa ma lamuriti asupra unei chestiuni. In ce domeniu sau ca si ce pot profesa cu master in drept public, comercial sau legislatie privind siguranta transporturilor publice. Mentionez ca sunt licentiata in Management si nu in Drept si as dori sa lucrez intr-un domeniu oarecum apropiat Dreptului. Va multumesc anticipat. O seara frumoasa.
orice profesie "din drept" presupune o licenţă in drept, deci dacă aveţi licenţă in management, cam asta puteţi face, nu contează masterul. Nu doresc să fiu răutăcioasă dar după atâta studiu ar fi trebuit să ştiţi exact ce puteţi face. Mai nou , cam fiecare profesie are propriile reguli şi cere o anumită pregătire, căutaţi profesia care vă interesează şi vedeţi ce studii trebuiesc.
Multumesc, intr adevar, nu stiu ce vreau pt ca nu am facut facultatea care am vrut-o. :) Dar mai mult ca sigur ca voi incepe Dreptul sa nu raman cu niciun regret.
@MihaelaFF
E ciudat ca nu ati ales un domeniu care sa va placa, sa va aduca satisfactii.
Nu inteleg de ce unii spun ca nu au urmat specializarea pe care au dorit-o...Nu consider ca ii obliga nimeni sa aleaga un alt domeniu decat cel dorit...
Multa bafta in continuare!