avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Master - in ce domeniu pot profesa...?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Master - in ce domeniu pot profesa...?

Buna seara. As dori sa ma lamuriti asupra unei chestiuni. In ce domeniu sau ca si ce pot profesa cu master in drept public, comercial sau legislatie privind siguranta transporturilor publice. Mentionez ca sunt licentiata in Management si nu in Drept si as dori sa lucrez intr-un domeniu oarecum apropiat Dreptului. Va multumesc anticipat. O seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 22:43, 12 Februarie 2012
orice profesie "din drept" presupune o licenţă in drept, deci dacă aveţi licenţă in management, cam asta puteţi face, nu contează masterul. Nu doresc să fiu răutăcioasă dar după atâta studiu ar fi trebuit să ştiţi exact ce puteţi face. Mai nou , cam fiecare profesie are propriile reguli şi cere o anumită pregătire, căutaţi profesia care vă interesează şi vedeţi ce studii trebuiesc.
Multumesc, intr adevar, nu stiu ce vreau pt ca nu am facut facultatea care am vrut-o. :) Dar mai mult ca sigur ca voi incepe Dreptul sa nu raman cu niciun regret.
@MihaelaFF
E ciudat ca nu ati ales un domeniu care sa va placa, sa va aduca satisfactii.
Nu inteleg de ce unii spun ca nu au urmat specializarea pe care au dorit-o...Nu consider ca ii obliga nimeni sa aleaga un alt domeniu decat cel dorit...
Multa bafta in continuare!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Kent8d, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)
E greu sa fii avocat? astept opiniile dvs. ContSters206195 ContSters206195 Buna ziua, As dori sa va intreb despre Facultatea de Drept, cat de greu e sa studiezi, cum e meseria de avocat. Ma gandesc ca trebuie sa inveti mult, ... (vezi toată discuția)
Diferenta mastere anad44 anad44 Care este diferenta intre masterul la Administrarea Relaţiilor Publice şi Asistenţă Managerială (facultatea de administrare a afacerilor,UB ... (vezi toată discuția)