avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii fiscale ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii fiscale ii

buna ziua , am o intreprindere individuala deschisa din 2010 , as dori sa aflu daca in acest an trebuie sau nu sa depun declaratia 220 sau ce alte declaratii trebuie depuse.Mentionez ca nu sunt platitor de tva si am optat pt. determinarea venitului in sistem real.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:31, 12 Februarie 2012
Trebuie depusa 200 si daca aveti angajati 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi genia genia am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Ce procentaj de impozit platesc pentru o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate meditatiile scolare? CristeaElena2 CristeaElena2 Am infiintat o intreprindere individuala pe profil de meditatii in ianuarie 2013. Astept inca decizia de impunere fiscala. Am depus declaratia 220 cu ... (vezi toată discuția)