avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amortizare eronata mijloc fix -cabinet medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amortizare eronata mijloc fix -cabinet medical

Am un cabinet medical-contabilitate in partida simpla.In 2006 am achizitionat un autoturism ,ce a fost amortizat eronat(in minus) de firma contabilitate cu care am avut contract.Am observat aceasta eroare in 11.2011,cand am renuntat la aceasta firma.VA ROG cum pot remedia eroarea ,mentionez ca amortizarea a fost desfasurata in 5 ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctin , utilizator 00:23, 15 Februarie 2012
nu intelegem care este problema, se pare ca amortizarea a fost facuta corect...s-a facut o amortizare liniara, intinsa pe o perioada de 5 ani. Cum v-ati dat seama ca firma de contabilitate a gresit, sunteti cumva si expert contabil, sau asa vi se pare dvs. ca firma a gresit ?
Valoarea de intrare auto a fost 26650 Euro,iar amortizarea a fost facuta pt 26650 RON.Nu sunt expert-contabil,deaceia rog ajutor.
Nu stie nimeni cu sa rezolv problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe cmi robin2014 robin2014 in 2006 un cabinet medical ia un credit bancar pe 5 ani , din suma imprumutata achizitioneaza un autoturism pe care il amortizeaza liniar ca mijloc fix in 5 ... (vezi toată discuția)
Iban gresit mirela_steph mirela_steph La o institutie bugetara am inscris eronat contul IBAN de unde fac plata. Eroare se observa in noul sistem FOREXEBUG (sumele in buget sunt in 83.03.30 si eu ... (vezi toată discuția)
Amortizare cabinet avocat-urgent!!! Dinga Claudiu Dinga Claudiu Sunt uşor confuz în lipsa unor prevederi fiscale limpezi. Speţă: în 2005 am achiziţionat pe cabinet de avocat 2 autoturisme noi, unul cash iar ... (vezi toată discuția)