la o plangere penala adresata in aprilie 2011 am primit un raspuns evaziv ;nemultumt; . In in cauza este sotia ce a parasit domiciliul conjugal totodata cu parasirea domicililui a substras suma de 1250euro suma ce a fost strinsa ;economisita; de fiul meu din alocatia de handicap pe o perioada de ani fiul meu avea 22 ani. si. cu ocazia parasiri domicililui am constatat ca sotia isi insusa indemnizatia de insotitoare de doi -trei ani fara sa o foloseasca pentru scopul acordat de stat . in prima cauza au fost audiati doi martori ce afirmau urmatoarele; primul martor ;stia de suma . .stia ca in momentul cand va sustrage suma de 1250E. va parasi domiciliul . s-a vnvoit la patroana unde lucra.[ ce este primul martor ./ a sfatuit-o sa nu insusasca suma 1250e;fiind bani baiatului;. Al doilea martor este cumnata sotiei.ce a afirmat urmatorul aspect; ;la o convorbire telefonica cu sotia a confirmat ca sotia a spus ;am luat banii ca asa le trebuie.firar ie ai dr......./ . raspunsul parchetuluia fost urmatorul; pentru insusirea sumei de 1250e nu se confirma .parata nu recunoaste furtul.drept urmare nu se ia nici o masura..IN cauza a doua se ia masura cu amenda administrativa de 1000lei fiind la prima abatere . Sant nemultumit de furtul ;sustragerea;sumei de 1250e fiind dovedita de martori .ca va fi savarsita. si a fost savarsita [ dupa mintea mea de cetatean .ce infractor recunoaste un furt?] INREBAREA ESTE DE CE NU SA LUAT NICI O MASURA P-ENTRU FURTUL IN FAMILIE A SUMEI .. OARE AU LUAT IN CONSIDERARE A FI MAMA A UNUI FIU CU HANDICAP GRADUI 1 NU ESTE NEVOIE DE MASURI? MAI DORESC DE SE POATE CONSULTA DE FIUL MEU DOSARUL INTOCMIT DE PARCHET? MENTIONEZ.LA CONTESTATIE RASPUNSUL FIIND ACELASI. VA MULTUMESC
furtul nu este probat astfel incit sa se obtina o condamnare. desi dvs vi se pare clara situatia eu va pot dpune ca nu este asa si ca probatoriul descris de catre dvs este f slab.