avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cost schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cost schimbare sediu social

Stie cineva cat costa schimbarea sediului social (in acelasi oras)?
Aceasta cheltuiala e deductibila?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 22:21, 12 Februarie 2012
nu pot sa va spun exact, dar costurile nu sunt mari. Tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti la Registrul comertului din judetul dvs, sa aveti la o copie de pe actul de proprietate a noului sediu care poate fi: contract de inchiriere, contract de vanzare sau contract de comodat.Daca contractul de inchiriere este incheiat cu o persoana fizica acesta trebuie vizat de administratia financiara.Pentru a face actele necesare puteti lua legatura cu un avocat care se va ocupa de aceste acte dar vava costa pe langa taxele de la Registru si onorariul avocatului sau a formei de consultanta.
Spuneti ca, costurile nu sunt mari. Ce inseamna mari? Cam cat estimati?
cred ca intre 3 si 5 mil,intru cat anul trecut costurile infiintarii unei societati erau in total de 6-7 mil.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Mariana D. , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei firme (srl, srl-d) GabrielCarp GabrielCarp Buna seara! As dori sa stiu cam ce cheltuieli aproximative ar fi pentru deschiderea unei firme si care ar fi pasii de urmat pentru a face acest lucru. Sunt ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)