avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Oferta reala - partiala
Discuție deschisă în Executare silită

Oferta reala - partiala

Buna seara,

Am primit o notificare de la un executor judecatoresc chiar si un proces verbal incheiat in lipsa prin care ma anuntau ca la cec s-a consemnat o anumita suma de bani.
Am mers la executor sa ridic acea suma de bani cand surpiza.
Suma precizata in notificare si consemnata la cec si prin care s-a inceput procedura de oferta reala, nu mai este acceasi.
Mai concret, cel care a cerut si inceput prin executor procedura "ofertei reale" a mai facut o cerere catre executor ca din suma reala reprezentand sulta intr-un proces sa i se restituie o suma reprezentand cheltuieli de judecata in alt proces pe care urma sa i le dau dar la cere hotararea respectiva nu este investita cu titlu executoriu.
Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu a unei sentinte irevocabile coldman coldman In urma sentintei la recurs , declarate irevocabila, am de platit o sulta. Am banii si as dori sa aflu pasii care trebuie urmati pentru a achita sulta astfel ... (vezi toată discuția)
Plata sulta elicrist elicrist Buna ziua, In urma partajului judiciar privind imobil ap. X a primit apartamentul urmand sa-i plateasca lui Y o sulta .Y nu este de gasit de ani buni(este ... (vezi toată discuția)
Consemnarea sumei urmarite la dispozitia creditoruli. procedura. Irina S. Irina S. Cum se realizeaza efectiv aceasta consemnare a sumei urmerite la dispozitia creditorului urmaritor? Inteleg din lecturarea art. 523 (1) cpc ca exista o ... (vezi toată discuția)