avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reziliere contract vinzare cumparare auto
Discuție deschisă în Executare silită

reziliere contract vinzare cumparare auto

in baza unei hotariri A trebuie sa restituie suma primita pe autoturism si B sarestituie autoturismul. A deschide dosar de executare pentru recuperarea autoturismului se deplaseaza impreuna cu executorul la domiciliu lui B dar acesta refuza sa iasa la executor desi era acasa.la scurt timp B a decedat. Dupa un an apare un mostenitor din partea lui B deschide dosar de executare silita,. Ce poate sa faca A avind in vedere ca de la data vinzarii au trecut trei ani si ceva si "autoturismul" a devenit un morman de fiare vechi?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:43, 6 Noiembrie 2008
Ar putea formula o actiune in pretentii in temeiul art. 998-999 cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: reziliere contract vinzare cumparare auto bit  mister bit mister in baza unei hotariri A trebuie sa restituie suma primita pe autoturism si B sarestituie autoturismul. A deschide dosar de executare pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Somatie executor ioanandrei ioanandrei Am cistigat un proces de revendicare imobil , definitiv si irevocabil . Am investit sentinta cu formula executorie si vazind ca partea adversa ( 3 PERSOANE ) ... (vezi toată discuția)
Fondul de garantare al creantelor salariale nitmar nitmar am hotarare judecatoreasca irevocabila si executorie privind plata drepturilor salariale pe o perioada de 3 luni; Am obtinut incuviintarea executarii silite, ... (vezi toată discuția)