avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita apartament aflat in partaj
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita apartament aflat in partaj

Buna ziua...ce se poate face in situatia urmatoare: sot si sotie divortati, introdus actiune de partaj bunuri comune ( un apartament). Apartamentul respectiv nu era achitat in totalitate, mai aveam de dat o suma de bani unei persoane fizice (deci e ipotecat). Acea persoana fizica a vandut dreptul de creanta mamei fostului sot, ex-soacra care acum ne executa silit. Fostul sot nu doreste ca apartamentul sa fie vandut (au venit cativa cumparatori iar pretul era chiar bun) ci executat de mama lui.
Deja am primit somatia de executare silita; eu am incercat sa discut cu ex-soacra sa ii dau jumatate din datorie, cealalta jumatate sa fie suportata de fiul ei dar nu doreste asta.
Ajutati-ma cu un sfat, ce pot face eu ca acest apartament sa nu fie executat ci vandut.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Credit banca baciuflorentina baciuflorentina buna ziua, sotul meu a aplicat un credit in anul 2008 pentru o terta persoana in val de 46000 lei.Pana in anul 2009 luna sept cred a achitat lunar iar de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ContSters202285 ContSters202285 Cati ani se poate executa silit un imobil in care exista 2 ipoteci de rang 1 si 2 la aceeasi banca, prima pe persoana fizica a doua persoana juridica. Ce alte ... (vezi toată discuția)
Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)