avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca sunt student?

Am lucrat timp de 3 la o firma dupa care postul s a desfintat ,in acelasi timp am fost inscris si la facultate la zi ,in momentul de fata mai am un an d facultate dupa care termin .
In aceste conditii as putea beneficia d ajutor de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:06, 13 Februarie 2012
1. Daca beneficiati de indemnizatie de somaj datorita unei concedieri puteti sa urmati cursurile unei unitati de invatamant in timp ce beneficiati de indemnizatie de somaj.
2. Interdictia este valabila numai pentru somerii proveniti din absolventi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer care se inscrie la facultate andreeaddeea andreeaddeea Buna, In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj lalar lalar Buna seara O persoana care a fost concediata pentru motive care nu tin de persoana salariatului, urmeaza in prezent si cursurile unei facultati la zi, cu taxa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj vasi49 vasi49 un absolvent de liceu 2011 are dreptul la ajutorul de somaj in situatia in care este inscris la o facultate ,cursuri fara frecvanta???va multumesc. (vezi toată discuția)