avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea somajului dupa terminarea indemnizatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea somajului dupa terminarea indemnizatiei pentru cresterea copilului

am o nelamurire, am intrat in concediu crestere copil din somaj, mi-au mai ramas 7zile de somaj.O sa continui somajul dupa cei 2 ani ai copilului cu doar 7 zile, sau mai beneficiez de inca 6-9-12 luni somaj, in functie de vechime ?
Cel mai recent răspuns: mikaella_10 , utilizator 21:26, 13 Februarie 2012
Mergeti la Agentia de Somaj unde veti relua indemnizatia de somaj de acolo de unde a ramas cand ati intrat in CCC, pana se va termina perioada initiala de somaj.
multumesc frumos pt rspuns, asta am inteles ca o sa continui de unde am ramas, cu doar 7 zile, am crezut ca o sa mai beneficiez in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj bulataclauia bulataclauia buna ziua, pot sa iau somaj dupa cei 2 ani de prenatal, deoarece firma la care am lucrat a dat faliment , mentionez ca eu am mai luat somaj inainte de prenatal ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil tot din somaj monyyyy monyyyy buna ziua . am ramas insarcinata in timpul somajului care s-a intrerupt in momentul intrarii in concediu de crestere copil astfel mi-au ramas aprox. 50 de ... (vezi toată discuția)
Trecere din concediu crestere copil un an in somaj cu supliment de insertie Buburuza1995 Buburuza1995 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am fost concediata de la locul de munca si am beneficiat de ajutor de somaj timp de 7 luni( in total am dreptul ... (vezi toată discuția)