buna seara,
am si eu o problema: trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru pt a ma putea inscrie la masa credala pt restantele salariale.Insa ma confrunt cu o problema:am domiciliu flotant in bucuresti adica in alta parte de unde il am pe cel stabil.Am fost sa platesc taxa la taxe si impozite locale sector 6 acolo unde am domiciliul flotant,insa surpriza....nu o pot plati pt ca nu le permite programul contabil sa incaseze pe domiciliu flotant.Sun la Tribunal si acolo surpriza...mi se spune ca in lege nu e scris nicaieri ca nu poti plati acolo unde ai domiciliul flotant.Cu alte cuvinte eu ma duc la politie ,ca cetatean corect si imi fac domiciliu flotant acolo unde locuiesc in acest moment,insa cineva nu vede acest lucru,sau poate nu vrea sa vada .Cu alte cuvinte eu locuiesc pe strada.....Nu se poate asa ceva,arunca mata de la unul la altul iar pt mine timpul trece si nu ma pot inscrie la masa credala.De ce?Pt ca niste doamne de la finante publice locale sector6 nu au in programul de contabilitate stipulat asa ceva.Bataie de joc!!!!Nu?Rusine sa va fie doamnelor...Poate descopar si eu candva cum citesc si aplica anumite institutii acele legi promulgate si completate ulterior.
nu trebuie sa le aratati celor de la cec sau trezorerie actul de identitate le dati adresa si cnp-ul atat, se poate plati cu flotant dar doamnele nu stiu deci nu va complicati, puteti plati si la posta de asemenea
Taxa judiciara de timbru se plateste in localitatea debitorului? In cazul meu debitorul are adresa in Bistrita Nasaud , iar eu in Timisoara . Dosarul este deschis la tribunalul Bistrita.
Multumesc!