avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Foaie de prezenta( zile libere platite)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Foaie de prezenta( zile libere platite)

Cum e corect sa fie trecute zilele libere platite in foaia colectiva de prezenta ?este vorba despre orele suplimentare efectuate in cursul unei luni calendaristice pentru care se acorda zile libere platite in urmatoarele 60 de zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 13 Februarie 2012
Se trec ca si zile lucrate normal ...
este o exprimare incorectă, pentru orele suplimentare prestate, aveţi dreptul la recuperare în următoarele 60 de zile, termenul de zi liberă platită poate fi sinonom cu ziua de sarbatoare legală recunoscută, ex. prima şi a doua zi de crăciun. rusaliile, acestea se regăsesc sud denumirea de zile libere plătite şi nici decum orele sulpimentare platite!
Sanătate şi succes
SILVIA HORVATH a scris:

.... termenul de zi liberă platită poate fi sinonom cu ziua de sarbatoare legală recunoscută, .....

Chiar asa ? ... :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna si orele suplimentare? eleee eleee As dori sa stiu daca acestea se platesc la fel si daca nu cu cat se platesc fiecare?Mi-a incetat contractul de munca deoarece sa inchis spatiul unde lucram.Se ... (vezi toată discuția)
Nelamurire munca in week-end 77gabi 77gabi Lucrez intr-un spital de boli pulmonare.Graficul de lucru este 8 ore pe zi cu sambete duminici platite normal si compensate cu timp liber in cursul ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Gyna Gyna Eu am fost la serviciu pe 25 Dec.(Duminica) , pe 26 Dec.(Luni), pe 1Ian.(Duminica) si pe 2 Ian.(Luni).In acest an mi-am petrecut sarbatorile la serviciu.Este ... (vezi toată discuția)