avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie in zona de protectie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie in zona de protectie

este cineva care a construit in zona de protectie ? ce i s-a pus in vedere la obtinerea avizului ? la ce distanta de zona cu teava sau apeduct a obtinut aviz de constructie? ce i s-a comunicat in legatura cu servitutea de apeduct ? va intreb pentru ca am un teren pe care as vrea sa-mi construiesc o casa dar printr-un colt e taiat de o teava de apa de 600 mm in subteran la 6 metri adancime. va multumesc !

Alte discuții în legătură

Constructie in zona de protectie severa valmi valmi As dori sa aflu parerea dvs. despre urmatoarea situatie. Am cumparat un teren cu o constructie inceputa si autorizatia de constructie valabila. Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Servitute de apeduct criss_media73 criss_media73 ce inseamna concret servitute de apeduct? ce anume trebuie respectat? ce distante trebuie respectate pentru servitute? (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)