avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare PFA

buna ziua!
Doresc sa deschid o firma (societate comerciala sau PFA) si ma intereseaza daca este vreo facilitate pentru tineri. Ce documente imi trebuie pentru deschiderea acesteia si cam ce costuri implica. Ma intereseaza de asemenea, un site de vanzari online ce statut are si ce legislatie reglementeaza functionarea acestuia.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:02, 14 Februarie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor cu răspundere limitată – debutant (S.R.L: - D):
[ link extern ]
Poate iti este de folos:
[ link extern ] /
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma online fcostea fcostea Buna ziua, As dori sa stiu care este legislatia sub care funct. firmele care au ca ob. de activ comertul online sau activitatile online (gen vanzari produse ... (vezi toată discuția)
Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Ce acte pentru srl sau pfa gogoserie si de ce avize as avea nevoie? Costy87ibitza Costy87ibitza Buna ziua,ma bate gândul să imi deschid o gogoserie (gogosi inelus) ce acte srl sau pfa si ce avize as avea nevoie? Vreau să inchiriez o baracă de lemn ... (vezi toată discuția)