Salut tuturor, sper sa aflu si eu un raspuns la problema mea, multumesc anticipat:
Mi s-a retinut permisul pentru ca am oprit pe contrasens pentru 30s dupa care am incercat sa reintru pe banda mea, moment in care a venit o masina de politie, m-a oprit si verdict: 60 zile permisul suspendat pentru mers pe contrasens, super nasol mai ales ca era week-end, nu eram cu masina mea, si nici actele nu le aveam la mine.Drept urmare acum , desi atunci nu am semnat nimic, am fost la ei si mi-au eliberat o copier dupa p.v. unde am trecute doua fapte:
art. 41 / RAOUG195/02m unde sunt sanctionat cu art.101/3/d / OUG 195/02m si alta linie dedesubt cu alt articol din raoug si articolul care ma sanctioneaza din oug.
Ideea este ca m-am uitat si eu pe art. 41/ RAOUG 195/02m si acolo e scris cu totul altceva fata de fapta mea, ceva legat de masinile de scoala. in schim in OUG 195/02m apare articolul 41 unde e trecuta si contraventia mea la aliniatul1 .Reiau, deci pe P.v. e trecut doar atit 41 (si nici un alt aliniat )/RAOUG195/02m si sanctionata cu art.101/3/d / OUG 195/02m. Intrebarea mea este daca intr-adevar asa e cu acest articol si nu sunt eu eronat(daca se poate sa imi ziceti unde gresesc, poate o fi vreo hotarire mai noua..) si daca nu sunt eronat si articolul acela nu e relevant pentru ce e sris in pv, intrebarea e daca pot contesta intregul p.v prin prisma acestui lucru, multumesc tare mult o zi buna tututor
puteti depune contestatie la pv. aveti tot dreptul sa formulati orice obiectie ati avea la acel PV...luati legatura cu un avocat sau mergeti sa va vada acel pv. inainte de a demara procedura...pentru a avea mai multe sanse de castig
multumesc de rapsuns dar concret vream sa imi confirme cineva din domeniu ca acest articol art. 41 /RAOUG195/2002M e cel legat de masinile de scoala soferi . multumesc