avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dosar executare silita AFP
Discuție deschisă în Executare silită

dosar executare silita AFP

buna seara,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoare speta: in baza caror prevedere legislative pot formula o adresa catre AFP prin care sa solicit eliberarea unor copii a actelor ce au stat la baza deschiderii unui dosar de executare pe numele socitatii mele si implicit la baza emiterii unui titlu executoriu prin care mi s-a pus poprire pe conturile firmei. mentionez ca pana cand nu am fost informati de banca cu privire la poprire nu am avut cunostinta de vreo datorie si nici finantele nu ne-au somat sau instiintat cu privire la acest aspect.
pe adresa de porpire e trecut:,, nr. titlu executoriu'' , ,,valoarea'' si mentiunea ,,din amenzi'' , insa mie nu mi-a fost comunicat niciun proces verbal de contraventie sau altceva asemanator.
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 20:52, 13 Februarie 2012
puteti ace si o adresa dar daca nu ati formulat o contestatie la executare degeaba primiti actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu - debitor cu cim inactiv cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns referitor la un titlu executoriu emis pe 25.02.2011, pe numele unui fost angajat al firmei, ... (vezi toată discuția)
Porpire pe cont de la executor judecatoresc ostaciuc ostaciuc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am avut un proces in care am chemat in instanta firma de administrare si asociatia de proprietari. Am ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie instintare bryan bryan La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141 eu ... (vezi toată discuția)