avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli judiciare

fiul meu are de platit catre finante 6300lei reprezentand cheltuieli judiciare si bani din confiscari.Ce poate pati daca nu le plateste mai ales dupa punerea in vigoare a noului cod penal?

Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 00:31, 14 Februarie 2012
In mod sigur nu va face inchisoare daca erati ingrijorat din aceasta cauza. Ii vor fi executate bunurile daca are sau i se va pune poprire pe conturi, salariu etc.
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
ContSters178374, utilizator
nu are nici bunuri nici serviciu,are abia doua luni de cand s a eliberat conditionat si are 19 ani
in cazul asta nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire simultana hero hero buna ziua, doresc sa stiu daca este legal sa se infiinteze poprire, in acelasi timp si pe conturile din banci si pe salariu/pensie si daca da, ce articol de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ALEXAA10 ALEXAA10 Buna seara , va rog sa ma ajutati cu un raspuns... cine plateste cheltuielile de judecata daca cel care pierde procesul nu are venituri suficiente? Este ... (vezi toată discuția)