avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA rectificativa 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

rectificativa 390

Am omis sa inregistrez o factura cu data de 30.12.2011 emisa de un furnizor din Italia. Nu am declarat-o nici in 390, nici in 300. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:16, 13 Februarie 2012
Aveti aici un material complet
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura avans livrare intracomunitara nicovero nicovero Firma la care lucrez a emis o factura de avans catre o firma din Italia in luna sept. 2009.Mentionez ca a facut si plata la 3 zile, dar livrare efectiva a ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
ajutor declaratia 390 rodia rodia In situatia in care factura intracomunitara este emisa cu data de 22.07.2009 iar receptia bunurilor s-a facut in data de 04.08.2009. Exemplu:In declaratia 300 ... (vezi toată discuția)