avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere Dacie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere Dacie

Am doar chitanta de mana pentru vanzarea unei Dacii acum 10 ani. Clientul a disparut din Bucuresti cu masina cu tot.

Inteleg ca trebuie o actiune in instanta pentru a obtine radierea.

Doresc un avocat care sa poate face toate astea la un pret corect.

Cel mai recent răspuns: paul1957 , utilizator 13:08, 7 Noiembrie 2008
Ar mai fi o varianta, cu obtinerea unei dovezi de predare la fier vechi.S-ar putea sa coste mai putin decat un avocat
Chitanta de mana este un inscris,o dovada pe care o puteti folosi in favoarea dumneavoastra, printr-un avocat. Puteti da mai multe detalii privind inscrierile de pe chitanta???Este mentionat presupun numele vanzatorului, al cumparatorului, adresa cumparatorului si datele de identificare??
Ar fi!
Dar daca cumva banditul de cumparator mai are inca masina, sau exista pe undeva.

Ma aleg cu probleme! Plus ca trebuie sa predau numerele vechi, Talonul vechi etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina master blaster master blaster hello everybody am facut cu cineva o chitanta de mana pt dacia mea in 2010. nu am vazut banii de la el nici pana acum, iar masina nu mai exista pt ca a ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara contract de vanzare cumparare. cum sa o radiez? vivisb vivisb Am vandut masina in baza unei conventii scrise (cu martori, date de identificare), in care cumparatorul se obliga sa plateasca impozitul in 2011, pana facem ... (vezi toată discuția)