Este posibil ca o instanta judecatoreasca sa respinga cererea de declinaree??? Avocatii mei au facut cerere de declinare a competentei teritoriale si intampinare, instantei judecatoresti unde fosta mea concubina are domiciliul si unde a facut cerere pentru incredintare minor si pensie alimentara,, Cu toate acestea instanta respectiva a fixat un nou termen,,este posibil asa ceva??? #-o
Daca instanta se declara competenta, va trece la judecarea pricinii, cel nemultumit putand sa faca, potrivit legii, apel sau recurs dupa darea hotararii asupra fondului... art.158 C.proc.civ., alin.2.
Va multumesc de raspuns, dar totusi cum este posibil asa ceva atata timp cat eu si fosta avem domicilii in localitati diferite? fosta a facut cererea la instanta judecatoreasca de pe raza unde ea are domiciliul,,conform art.5 CPC instanta respectiva nu trebuia sa decline cauza la instanta judecatoreasca pe raza careia eu (paratul)am domiciliul? nu mai inteleg nimic!!! am facut intampinarea si 2 cereri de declinare a competentei redactate de avocati!