avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea parcelarilor si comasarea lor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea parcelarilor si comasarea lor

Buna ziua.

In urma unei expertize extrajudiciare s-au descoperit o serie de nereguli la 12 parcele. au gresit 6 topografi in acest caz. La nici o parcela nu s-a asigurat cale de acces si totusi sunt intabulate si sunt cateva parcele suprapuse. Care ar fi caile legale de a comasa si a reparcela acel teren de 2 ha. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate gresite cadastru respins pamy pamy Buna seara, In anul 2006 am cumparat teren extravilan de pe 6 titluri de proprietate in suprafata de 6 ha ,aceasta suprafata de teren a apartinut bunicului ... (vezi toată discuția)
Teren agricol extravilan in oras - ce solutii exista pentru a ramane in posesia terenului cumparat? stelisor stelisor Va salut pe toti cei care cititi aceste randuri.! Am o mare rugaminte catre cei care ma pot ajuta in problema mare in care am ajuns. In 2011 ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Problema teren cu vecinul - suprapunere teren in acte Brasi Brasi Buna ziua. In 2013 am cumparat la licitatie de la o Casa de Insolventa doua active reprezentand proprietate rezidentiala (casa si teren 858,49mp + teren ... (vezi toată discuția)