avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... restrictionare acces blog
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

restrictionare acces blog

ieri nu am reusit sa-mi accesez blogul pentru ca, se pare, parola mea fusese schimbata si la toate incercarile mele de logare mi se spunea ca parola este gresita. Am incercat sa-mi schimb parola dar nu am reusit. Astazi insa am reusit sa-mi schimb parola si am avut aces la blog. Ce s-a intamplat? Unde se face plangere pentru astfel de probleme?
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 10:35, 14 Februarie 2012
La sectiunea de suport tehnic a furnizorului serviciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)