avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii baza calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

baza calcul concediu medical

Buna ziua.
Am un angajat care a intrat in concediu medical cod 03(accident de munca) la 2 zile dipa ce s-a angajat . Pana a se angaja la noi la firma a fost in concediu de crestere copil. La determinarea bazei de calcul am luat in considerare veniturile obtinute in ultimile 6 luni, adica cele obtinute din concediu de crestere copil. Este corect asa cum am procedat?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 13:24, 14 Februarie 2012
Foarte corect. Asa se si procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil irinacosiba irinacosiba Buna ziua! Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)
Somera insarcinata niko 94 niko 94 Buna ziua, o prietena este somera si este insarcinata, ar trebui sa nasca in 15 Octombrie, iar somaj are pana in 8 August.Somajul este in val de 420 lei.In ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)