avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita imobil neintabulat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita imobil neintabulat

Cum poate fi dusa la indeplinire o hotarare judecatoreasca de executare silita asupra unui apartament daca persoana nu da nici banii, nici nu are apartamentul intabulat si refuza intabularea?
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 17:48, 14 Februarie 2012
Executorul bancar/judecatoresc are parghiile legale sa depaseasca aceste mici piedici
Cu precizarea ca in nici un caz executorul judecatoresc nu va intabula acest imobil. Este treaba creditorului.
nu conteaza daca apartamentul este ori ba intabulat..gandesc ca este cel putin transcris ..ca pe vremuri..
apoi poate fi executat in conditiile in care se face dovada proprietatii in patrimoniul debitorului, indiferent ca-i inregistrat in carte, transcris ori ba.. (sigur ca discutia ne duce la accesiune respectiv ca asupra ap "proprietarul" ap are doar un drept de creanta fata de prop terenului..sigur in bla bla conditii :)..si nu cred ca la asta se rezuma aceasta discutie..)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatar dator la asociatie, dar si cu datorii catre banca si terti. cine este platit primul? iadrianik iadrianik Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: asociatia de proprietare a dat in judecata un locatar care avea datorii la intretinere (sa spunem 10000 RON datorii ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit un apartament pentru recuperarea datoriilor ... mitabiciclista mitabiciclista Se poate executa silit un apartament pentru recuperarea datoriilor la intretinere de peste 10000 lei daca există o hotărâre judecătorească definitivă ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartament angelica5 angelica5 Buna ziua, am divortat de sotul meu acum 6 ani si in ultimi 3 ani nu am primit pensia alimentara. Mentionez ca am hotarare judecatoreasca investita si ... (vezi toată discuția)