avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul c.o.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul c.o.

buna ziua!
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: salariatii nostrii lucreaza in acord, indice acord care este specificat in cim ca adaos la salariu; ca baza de calcul la co se ia ultimile 3 luni anterioare perioadei de co, si anume brutul realizat in acele luni impartit la nr. de zile aferent perioadei respective si apoi inmultit cu nr de zile de co din luna respectiva.
va rog sa ma corectati daca este gresit ( specific ca brutul realizat este diferit de la o luna la alta).
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elam , utilizator 13:42, 14 Februarie 2012
Pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca in conformitate cu prevederile art.150 alin. (1) din Codul muncii.

Potrivit dispozitiilor art.150 alin. (2) din Codul muncii, indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale anterior mentionate din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.

Calculul indemnizatiei de concediu de odihna se va face in raport de toate veniturile realizate de catre salariat in perioada de referinta.
ma iertati, deci este in regula cum am calculat?
Mi se pare corect cum ati calculat indemnizatia de CO....
multumesc frumos, o zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Rugaminte calcul salariu. laura59 laura59 Avand in vedere art. 150 din Codul muncii, alin.1 si 2, va rugam sa ne spuneti cum se calculeaza drepturile salariale ale unui angajat care a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)