avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere Dacie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere Dacie

Poate un avocat sa ma reprezinte intr-o actiune judecatoreasca pentru radierea unei Dacii ?

Am un act de vanzare/cumparare "de mana" Cumparatorul nu mai e de gasit.
Cel mai recent răspuns: paul1957 , utilizator 15:00, 6 Noiembrie 2008
Bineinteles. Actiunea care trebuie introdusa pe rolul instantei de judecata este aceea de actiune in constatare, in sensul ca solicitati instantei de judecata sa pronunte o hotarare prin care sa constate ca dumneavoastra nu mai sunteti proprietarul autoturismului - potrivit chitantei de mana pe care ati intocmit-o cu paratul - respectiv Cumparatorul. Hotararea pronuntata de instanta tine loc de act autentic de vanzare-cumparare, cu care ulterior va veti duce la Administratia Financiara pentru a va scoate din evidentele lor pentru a nu mai plati impozit.
OK,

Hai sa incepem!

Ce trebuie sa fac?
Cat ma costa si cat dureaza?

Paul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto cu chitanta de mana serbangh serbangh In urma cu 12 ani am vandut un autoturism. La vanzare am incheiat o chitanta de mana si am scris pe talon data tranzactiei, urmand ca in termen de 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Radire masine vanduta la care nu am numere sau talon elidabea elidabea am si eu o problema: acum cativa ani am avut o dacie pe care i-am vandut-o cumnatului meu, el i-a vandut-o altui cumnat care l-a randul lui a vandut-o ... (vezi toată discuția)