avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ridicare ipoteca imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ridicare ipoteca imobil

la ce perioada de timp se poate muta ipoteca dupa un imobil achizitionat prin programul prima casa pe alt imobil, fara a achita imprumutul?

Multumesc!
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 15:11, 15 Februarie 2012
oricand primiti acordul bancii si al fondului de garantare, deci niciodata.
Nu m-am lovit de un astfel de caz in practica dar sunt convins ca fondul de garantare nu va va permite sa radiati ipoteca si sa instituiti ipoteca pe alt imobil decat dupa achitarea integrala a creditului.
:)) foarte incurajator.....ma gandesc ca atata timp cat valoare imobilului pe care vreau sa mut ipoteca este dublu ca valoare, ma refer la valoare contractata si nu la valoare finala...ca aia e tripa celei luate.
Multumesc pentru raspuns!
Numai bine!
problema e ca vorbim de programul prima casa
daca ar fi fost vorba de uncredit ipotecar standard, probabil ca banca ar fi renuntat la ipoteca dupa ce constituiati o alta ipoteca pe un alt imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Radierea ipotecii ilieemanuela ilieemanuela un credit care a fost achitat integral in 2010 in luna iulie,am constatat ca ipoteca nu a fost radiata in iulie 2014 din cartea funciara intrbare: care erau ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)