avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare SRL
Discuție deschisă în Executare silită

executare SRL

Buna ziua,

in cadrul unui proces unde insusi adminstratorul societatii este cercetat de vatamare corporala din culpa asupra unei persoane X , se poate executa societatea in cazul in care administratorul nu are posibilitatea de a platii daunele morale, materiale, etc, bineinteles daca acesta este gasit vinovat?
Mentionez ca societatea are un contract de prestarii serviii cu statul si vatamarea acelei persoanei X s-a produs in timpul atributiunilor din contract.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mari82 , utilizator 14:38, 14 Februarie 2012
acea persoana X era incadrata la societate?
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni. pot obține despăgubiri de la șoferul vinovat? Desperados Desperados Pe trecerea de pietoni o masina a intrat in cea care mi a acordat prioritate si am fost aruncata.mentionez ca sunt insarcinats in 8 luni.am 2 zile de internare ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale pentru vatamare corporala pentru succesor? Popa_Jenica Popa_Jenica Buna ziua.Tatal meu a avut un accident auto la 01.01.2013.In urma acestui accident am deschis un dosar de vatamare corporala la o societate de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima ioshi ioshi Buna ziua In data de 20.08.2011 conducand autovehiculul regulamentar am lovit un pieton care traversa neregulamentar strada. Pietonul (un copil de 6 ani) a ... (vezi toată discuția)