avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca

Pot avea in paralel 2 contracte de munca la 2 firme diferite ?
In prezent lucrez cu contract de munca la o firma si as dori sa stiu daca pot semna un alt contract de munca cu o alta firma chiar daca nu am depus cererea de demisie la prima firma ?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 14:55, 14 Februarie 2012
Da, puteti avea 2 contracte de munca la 2 firme diferite.Nu e nevoie sa va dati demisia.:)

Art. 35. [cumulul de functii]C. Mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgenta postolachi postolachi Pot semna un nou contract individual de munca chiar daca firma la care muncesc acuma nu mi-a inchis actualul contract.Precizez ca la actuala firma mi-am depus ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ale2012 ale2012 daca am semnat un contract de munca si imi bag demisia nici lichidarea la zi maine fiind joi luni pot sa semnez alt contract cu alta firma? (vezi toată discuția)
Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)