avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz plata salariu restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz plata salariu restant

Tocmai am plecat de la o firma prin acordul partilor. Insa angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul restant motivand ca nu am semnat fisa de lichidare. Desi am fost la firma de mai multe ori, sefii se fac nevazuti sau spun ca nu vor sa semneze. Mentionez ca am decizia de incetare a relatiilor de munca semnata si nu am nici un fel de datorii la societate, acesta fiind doar un motiv prin care directoiarea nu vrea sa-mi plateasca salariul. Spun asta deoarece toti cei care au plecat din aceasta firma nu si-au mai incasat ultimul salariu, sefa chiar laudandu-se cu asta.
Cum pot obliga societatea sa-mi semneze fisa de lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 14 Februarie 2012
Plata salariului nu este conditionata de semnarea sau nesemnarea fisei de lichidare .. in cazul refuzului acestuia de a va plati salariul restant , atunci puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu liana32 liana32 am o prietena care lucreaza inca la firma nu au primit banii din februarie acum urmeaza sa le dea in somaj cum ar putea sa isi recupereze banii ea si colegii ei (vezi toată discuția)
Dupa incheierea preavizului nu mi s-a virat ultimul salariu robert888 robert888 Am si eu o problema, am terminat preavizul in urma cu doua saptamanii si azi trebuia sa iau ultimul salariu, dar nu l-am luat si nimeni din magazinul in care ... (vezi toată discuția)
Lichidarea in urma demisiei Ipj Ipj 1) Am lucrat la un S.C.- S.R.L. timp de aproape doi ani. Datorita faptului ca nu se plateste salariul la timp, conform ,,Contrctului individual de ... (vezi toată discuția)