avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am dreptul sa fac intermediere contracte intre un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am dreptul sa fac intermediere contracte intre un SRL(filiala) si SRL(contabil)?

:">
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.

Lucrez la o firma de consultanta de management.
In pachetul de servicii pe care il oferim, un client a solicitat obligatoriu si prestarea de servicii de contabilitate (pe care nu am temeiul legal sa le ofer).
Vor un singur contract pt tot, dar nu ii deranjeaza daca pt contabilitate va factura direct firma de contabilitate catre ei.
Imi puteti da un sfat cum pot trece in contractul meu prestare de servicii contabile - intermediere de servicii contabile? ( mandatar al firmei de contabilitate, sau ...)

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: anx , utilizator 12:59, 7 Noiembrie 2008
Dca nu suntei abilit pentru servicii de contabilitate nici pentru aceste intermedieri nu cred ca puteti fi abilitat. Ati putea sa gasiti o alta modalitate de a efectua operatiunile solicitate.
aveti o sugestie?

multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)