avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cabinet de avocat si inregistrarea in registrul de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cabinet de avocat si inregistrarea in registrul de evidenþã a prelucrãrilor de date cu caracter personal

Este obligatorie aceasta inregistrare in registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal si care procedura de urmat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ezPTCro , utilizator 09:30, 15 Februarie 2012
Dacă lucrez cu datele este obligat să o comunici intr-o cerere tipizata întâi prin e mail si apoi în scris anexând semnatura compromisului scris, la site-ul www.dataprotection.ro, adică la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Acolo gasiţi toate procedurile.
Din experiente anterioare aveti in vedere ca nu sunt prea comunicativi si dureaza si destul de mult . Eu va recomand cea online , este necesar o adresa de e-mail valida si bafta multa la completarea formularului conform indtructiunilor din ghid ,care este dezastruos conceput.
So: este sau nu este obligatorie aceasta inregistrare? :)
Este .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie semnalarea camerelor de supraveghere cyp424 cyp424 buna este obligatorie semnalarea camerelor de supraveghere? daca am un magazin si amplasez camere,este obligatoriu sa pun si semne ca sunt camere,sau e la ... (vezi toată discuția)
Lnscriere dataprotection adrianapirsoaga adrianapirsoaga Buna ziua! Va rog sa imi recomandati un consultant care sa ma ajute sa inscriu un site pe www.dataprotection.ro (Autoritatea Naţională de Supraveghere a ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate date cv Bianca Radulescu Bianca Radulescu Buna ziua, Vreau sa stiu daca este legal sa-i dam sa completeze la angajare unei persoane o declaratie pe propria raspundere in care sa fie de acord cu ... (vezi toată discuția)