avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare silita in reorganizare judiciara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare silita in reorganizare judiciara

O firma se afla in reorganizare judiciara. Are platite doua rate la planul de reorganizare. O banca, creditor al acestei firme vrea sa execute un gaj care este proprietatea garanti persoane fizice. Poate? Avand in vedere reorganizarea sau nu? Sau putea doar pe perioada de la deschiderea insolventei pana la aprobarea planului si intrarea in reorganizare?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: aiud98 , utilizator 21:21, 14 Februarie 2012
daca procedura de executare se face impotriva unei alte persoane decit debitorul aflat in reorganizare atunci este admisibila.
problema este de fapt in ce temei ar face banca o asemenea executare din moment ce a fost de acord cu planul de reorganizare si deci nu exista motiv ptr o executare si,ita a contr de credit, acesta fiind in plina executare astfel cum s-a prevazut in planul de reorganizare.
Aceasta banca nu a fost de acord deoarece nu am fost de acord sa le platim dobanzile la credit in continuare dar planul a trecut si fara ea, este aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditor banca la firma in insolventa helmuth helmuth buna ziua firma mea este in insolventa cu plan de reorganizare respectat in intregime pana la momentul actual .Printre creditori banca i ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Se poate stopa executarea silita asupra unui imobil garantie personala in cazul insolventei storsistem storsistem Societate in insolventa care are ca garantii bancare active din patrimoniul societatii si casa imobil personal a fost anuntata de banca prin un executor ... (vezi toată discuția)