avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patronul nu vrea sa plateasca medicalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patronul nu vrea sa plateasca medicalul

buna seara,am si eu cateva intrebari;soacra mea este operata de cancer mamar(i s-a scos sanul),este in medical dar patronul nu vrea sa-i plateasca medicalul(nu i l-a platit nici pe noiemb.,nici pe dec ;nici pe ianuarie);a facut plangere la casa de asigurari si de acolo i-a venit raspunsul ca trebuie sa ia banii de la angajator ,dar acesta refuza in continuaresa-i dea banii.Ce se poate face in aceasta situatie?multumesc

Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 17:48, 14 Februarie 2012
In aceasta situatie trebuie sa-l actioneze in instanta pe angajator ....
CONDIŢIA ESENŢIALÃ, soacra dumneavoastră sa aibă un raport juridic vanabil cu angajatorul, respectiv să aibă un contract de muncă şi o vechime minimă de 6 luni.Sa facă dovada că a înregistrat şi depus la sediul angajatorului certificatul medical ( NU ÎNAINTE DE A FACE O COPIE A ACESTUIA) In caz de refuz la plată se poate înştiinţa Sasa de sanatate şi apoi întortochiata cale a instanţei de judecată
Sanatate şi să aveţi puterea să reuşiţi !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa plateasca indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca madimadi madimadi buna seara,am si eu cateva intrebari;soacra mea este operata de cancer mamar(i s-a scos sanul),este in medical dar patronul nu vrea sa-i plateasca medicalul(nu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca limitat MaryNeducin MaryNeducin Buna ziua Ma numesc Neducin Mariana Am urmatoarea situatie La momentul aflarii diagnosticului de neoplasm mamar sora mea era angajata pe termen limitat ... (vezi toată discuția)
Suspendare revisal camilecu camilecu Buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o probelema legata de Revisal . Am un angajat , data angajarii este 12.09.2014 , care s-a operat si a venit cu concediu ... (vezi toată discuția)