avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... spete
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

spete

Buna ziua. As dori sa intreb pe cineva, care se pricepe la dreptul penal, rezolvarea unei spete, care suna astfel :
" X, medic la un spital de urgenta a pelevat inima si dupa jumatate de ora si rinichii de la o persoana a carei activitate cerebrala incetase, dar care era ventilata cu ajutorul aparatelor. La cateva saptamani a decis sa recolteze ficatul, cu ajutorul parintilor acestuia, de la un nou-nascut anencefal care avea puls si care nu mai putea respira decat cu ajutorul aparatelor. "
Nu inteleg faptul ca in al doilea caz medicul de ce va raspunde pt art. 175 lit. d).
Cel mai recent răspuns: nyuszlinda , utilizator 12:02, 2 Martie 2012
Multumesc frumos pt raspunsuri :)
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
nyuszlinda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare art 174-175 c p roberto3 roberto3 Buna seara! Am o nedumerire....care este minimul special si maximul special al art 174-175(lit i) ??? Cu alte cuvinte intre ce ani se incadreaza? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor ContSters227688 ContSters227688 In seara de 17-18 octombrie ma aflam la domiciliul iubitului meu iar in jurul orei 1 am inceput sa ne certam din cauza fostului meu prieten. A inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Accesul familiei la fisa medicala a unui pacient in moarte cerebrala Paul878 Paul878 Familiei i-a fost solicitat consimtamantul pentru donarea organelor. Familia insa vrea o a doua opinie medicala inainte de a isi da consimatamantul pentru ... (vezi toată discuția)