avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copie carte de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copie carte de muncã

Pentru a -mi depune dosarul la un concurs am nevoie de o copie după cartea de muncă. Care este procedura de a o obține?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 15 Februarie 2012
Incepand cu data de 01/01/2011 nu se mai fac inregistrari in carnetul de munca. Daca nu l-ati luat pana acum de la angajatorul dvs., atunci mergeti la ITM si solicitati eliberarea acestuia.
Pai nu ati primit cartea de munca inapoi de la angajator? Cereti o copie de la cine o are, dar posibil sa fie la Casa de Pensii pentru scanare.
marcygmihai

Carnetul de munca se poate obtine, dupa caz, de la :
- angajator - in cazul in care acesta nu vi l-a eliberat pana la data de 30.06.2011
- de la ITM, in situatia in care acesta nu a fost ridicat de catre angajator de la inspectorul la care este arondat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)
Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Carte de munca retinuta pentru digitalizare si nereturnata detinatorului George_I George_I Acum vreo 10 ani am fost angajat cu norma redusa la un angajator care mi-a retinut cartea de muinca pentru scanare. Dupa un timp mi-am dat demisia. Mai tarziu ... (vezi toată discuția)