Buna ziua.Am si eu o intrebare.M-i s-a schimbat contractul de munca de mai multe ori anul trecut fara instintarea mea.Adica a semnat altcineva actele aditionale.Care este sanctiunea pentru fapta asta daca as reclama-o?Multumesc
Martie noiembrie 2011.Angajta la o firma , concediat comun acord , angajat la alta firma , concediat de comun acord , angajat inapoi la prima firma , scazut salariul si orele de munca...Asta fiind asa pe scurt.A doua firma fiind de fapt a contabilei primei firme si care este fina lu sefa primei firme....O adevarata harababura in acte.Multumesc
In acest sens, singura varianta este instanta de judecata. In cazul in care se aduc ca dovezi acte prn care vi s-a modificat salariul si/sau timpul de munca si pe care nu apare semnatura dvs , solicitati instantei verificarea de scripte sau inscrierea in fals a acelor documente.
Acestea sunt doua proceduri instituite prin Codul de procedura civila pentru situatiile in care una din parti declara ca nu recunoaste fie scrisul, fie semnatura sau una din parti declara ca scrisul sau semnatura este falsa.