Buna ziua.
M-am trezit cu o citatie ca sunt dat in judecata de catre o firma eu sunt persoana fizica pentru recuperare unei sume de 420,0ron reprezentind plata unor produse
cosmetice + penalizarii dovada o fac cu o factura care este pe adresa mea dar pe
care firma de curierat spun ca au predat-o unei persoane pe care nu o cunosc la zeci de km distanta de domiciliul meu,la care nu prezinta decit un nume fara cnp
sau alte date de indentificare si spun ca baza lor de date nu mai pot da alte date
M-ai prezinta un contract de van-cump pe baza caruia imi cere penaliz acesta nefiind semnat de mine nici completat nefiind scrisul si semnatura mea pot dovedi aceasta printr-un act oficial ex carnet conducere ,toate acestea fiind o chemare in instanta abuziva ce pot pretinde eu de la aceasta firma in instanta mentionez ca la primul termen nu am fost instintat iar av lor a cerut judec in lipsa dar presedinta
a resp cererea pentru citarea mea aceast lucru il stiu de pe portalul just.ro
bine nu ma pricep ce inseamna verificarea de scripte probabil verificarea semnaturi
dar eu nu vreau sa ma plimb pe la judecat ca va asigur ca este false deoarece imi cunosc scrisul si semnatura eu m-am gandit sa le cer plata zilei de munca ca m-am prezentat la jud pentru un proces fals si despag morale la nivelul penalizarilor lor.
Pentru linistea Dvs., ar fi bine sa luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte cauza; neaparat sa depuneti intampinare in care sa precizati toate apararile Dvs.