Bunaziua
Firma pe care o conduc a pierdut procesul in instanta cu un salariat pe care l-am concediat pentru indisciplina. Instanta s-a pronuntat pentru faptul ca regulamentul intern nu a fost adus la cunostinta de catre firma iar salariatul nu avea de unde sa stie ca a incalcat prevederile regulamentului. Mentionez ca salariatul a luat la cunostinta de regulament, mai mult decat atat, a semnat pe tabelul care a fost intocmit insa in intstanta nu a recunoscut semnatura - e adevarat ca era facuta foarte prost - s-a semnat cu un fel de v - si mi-a fost respinsa proba. Ce ar trebui sa fac mai departe intrucat vreau sa declar recurs. Avocatul care l-am platit imi mai cere 20 milioane insa nu sunt sigur daca rezolv ceva cu recursul. Credeti ca am sanse sa mai fac ceva?
Va multumesc
In prima instanta s-a facut o verificare de scripte , conform Codului de procedura civila? ... sau cum a decis instanta sa nu recunoasca acea semnatura?
Avocatul salariatului m-a obligat sa fac dovada in fata instantei ca regulamentul intern i-a fost adus la cunostinta salariatului cu privire la ce norme au fost incalcate deoarece in contestatie a scris ca firma avea obligatia de a-i aduce la cunostinta salariatului cu privire la regulamentul intern. Instanta a acceptat cererea. Am adus in instanta tabelul semnat insa ei au declarat ca nu recunoaste scrisul. La ultimul termen l-au pus pe salariat sa se semneze si apoi s-a dat in pronuntare. In decizia de concediere am motivat ce s-a incalcat din regulament. Dupa verificarea scriptelor instanta a asjuns la concluzia ca regulamentul intern nu a fost adus la cunostinta de catre firma intrucat nu a fost semnat de catre salariat.
Trebuie sa recunosc ca se vedea de la o posta ca semnatura de pe tabel era facuta cu picioarele insa categoric ca a semnat salariatul pe acel tabel. In fata instantei a prezentat cu totul o alta semnatura. Am fost amenintat pe telefonul mobil - nu cunosc numarul - ca ma va da in judecata pentru ca am adus probe false in instanta cu scopul de a induce instanta in eroare. Acum ma si santajeaza.