avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariatul a castigat in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariatul a castigat in instanta

Bunaziua
Firma pe care o conduc a pierdut procesul in instanta cu un salariat pe care l-am concediat pentru indisciplina. Instanta s-a pronuntat pentru faptul ca regulamentul intern nu a fost adus la cunostinta de catre firma iar salariatul nu avea de unde sa stie ca a incalcat prevederile regulamentului. Mentionez ca salariatul a luat la cunostinta de regulament, mai mult decat atat, a semnat pe tabelul care a fost intocmit insa in intstanta nu a recunoscut semnatura - e adevarat ca era facuta foarte prost - s-a semnat cu un fel de v - si mi-a fost respinsa proba. Ce ar trebui sa fac mai departe intrucat vreau sa declar recurs. Avocatul care l-am platit imi mai cere 20 milioane insa nu sunt sigur daca rezolv ceva cu recursul. Credeti ca am sanse sa mai fac ceva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Patrick2 , utilizator 14:31, 4 Mai 2012
In prima instanta s-a facut o verificare de scripte , conform Codului de procedura civila? ... sau cum a decis instanta sa nu recunoasca acea semnatura?
Avocatul salariatului m-a obligat sa fac dovada in fata instantei ca regulamentul intern i-a fost adus la cunostinta salariatului cu privire la ce norme au fost incalcate deoarece in contestatie a scris ca firma avea obligatia de a-i aduce la cunostinta salariatului cu privire la regulamentul intern. Instanta a acceptat cererea. Am adus in instanta tabelul semnat insa ei au declarat ca nu recunoaste scrisul. La ultimul termen l-au pus pe salariat sa se semneze si apoi s-a dat in pronuntare. In decizia de concediere am motivat ce s-a incalcat din regulament. Dupa verificarea scriptelor instanta a asjuns la concluzia ca regulamentul intern nu a fost adus la cunostinta de catre firma intrucat nu a fost semnat de catre salariat.
Intr-adevar, instanta a efectuat o verificare de scripte ... se putea contracara cu o eventuala expertiza grafoscopica ....

In recurs, ar trebui sa combateti nelegalitatea si netemeinicia hotararii ...
Trebuie sa recunosc ca se vedea de la o posta ca semnatura de pe tabel era facuta cu picioarele insa categoric ca a semnat salariatul pe acel tabel. In fata instantei a prezentat cu totul o alta semnatura. Am fost amenintat pe telefonul mobil - nu cunosc numarul - ca ma va da in judecata pentru ca am adus probe false in instanta cu scopul de a induce instanta in eroare. Acum ma si santajeaza.
Incercati sa efectuati o expertiza grafica de care sa va folositi in recurs

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica leonida leonida cum pot cere o expertiza a unei semnaturi de pe un act depus in instanta ca proba?care este procedura? va multumesc! (vezi toată discuția)
Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)