Bunaziua
Firma pe care o conduc a pierdut procesul in instanta cu un salariat pe care l-am concediat pentru indisciplina. Instanta s-a pronuntat pentru faptul ca regulamentul intern nu a fost adus la cunostinta de catre firma iar salariatul nu avea de unde sa stie ca a incalcat prevederile regulamentului. Mentionez ca salariatul a luat la cunostinta de regulament, mai mult decat atat, a semnat pe tabelul care a fost intocmit insa in intstanta nu a recunoscut semnatura - e adevarat ca era facuta foarte prost - s-a semnat cu un fel de v - si mi-a fost respinsa proba. Ce ar trebui sa fac mai departe intrucat vreau sa declar recurs. Avocatul care l-am platit imi mai cere 20 milioane insa nu sunt sigur daca rezolv ceva cu recursul. Credeti ca am sanse sa mai fac ceva?
Va multumesc
Voi tine intotdeauna cu salariatii asa cum o fac si instantele de judecata. Trebuie sa recunoastem ca angajatorii sunt niste baroni iar salariatii niste amarati de sclavi care atunci cand descopera nereguli in firma si incep sa se sesizeze sunt imposcati cu sanctiuni disciplinare iar cei care fac neregulile sunt ridicati la rang de 'mana dreapta a sefului'. Nu sunt prosti judecatorii, deaceea 99% din procese sunt castigate de salariati.
O zi buna.