avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită functionar executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

functionar executat silit

doresc sa depun o plangere prealabila la primaria de care apartine directia financiara care mi-a trimis o somare pentru executare silita . am fost angajat in acea institutie si dupa o vizita a curtii de conturi au trimis somatii pentru norma de hrana 2009 in fisa de lichidare din 2010cand a incetat contractul de munca nu aveam datorii la aceea institutie . vreau sa fac o plangere prealabila cf art.7 /554din 2.12.2004 este bine sa procedez asa .?
am termen 15 zile .aceasta norma de hrana era prevazuta in contractul colectiv de munca si aprobata in hotarare de consiliu local.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:03, 15 Februarie 2012
Calea de atac este contestatia la executare. Nu cred insa ca aveti vreo sansa de castig. Daca Curtea de Conturi a constatat ca ati incasat ilegal acea norma de hrana, nu cred ca puteti face ceva.

Imi place asta cu norma de hrana la functionari publici. oare cati bani au plecat asa de la buget? Cate sporuri, prime si norme de hrana merg catre functionarii din primarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire sume necuvenite constatate de camera de conturi vivi50 vivi50 printr-o decizie a curtii de conturi s-a stabilit ca s-au acordat unele drepturi de natura salariala personalului din cadrul institutiei ( spor de calculator, ... (vezi toată discuția)
Audit curtea de conturi fluturas79 fluturas79 Buna ziua! Lucrez la o Primarie, iar pe la sfarsitul verii s-a desfasurat auditul financiar al Curtii de conturi la institutia noastra. In procesul verbal si ... (vezi toată discuția)
Norma de hrana politia locala wsx wsx Norma de hrana la politiile locale se acorda preferentia,laX-( primarii? (vezi toată discuția)