avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa Fiscala 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa Fiscala 2010

Pentru a face un imprumut in banca, am nevoie de fisa fiscala pe 2010. Unde se elibereaza aceasta fisa? Se poate ridica si de la ITM? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 15:12, 15 Februarie 2012
Multumesc frumos pentru raspuns!
Daca in buletin adresa de domiciliu este Drobeta Turnu-Severin, iar eu in 2010 am lucrat in Timisoara, pot merge la Finantele Publice Timisoara sa ridic fisa fiscala?
da, la Timisoara trebuie sa mergeti , daca a-ti lucrat acolo sunteti inregistrat la finante la Timisoara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala raluca23 raluca23 Am si eu o problema.....as dori sa fac un card de credit la o banca....prin actele necesare operatie imi cer si fisa fiscala pe 2008....eu am lucrat 3 luni pe ... (vezi toată discuția)
Despre hotãrârea definitivã ºi irevocabilã a unui proces cu miliþia rutierã eugen68octavian eugen68octavian Stimate doamne şi domni cunoscători în amănunt a legii. După lupte seculare care au durat doi ani de zile am câştigat un proces cu miliţia rutieră a ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala gnosy gnosy Sunt in situatia in care mi se cere fisa fiscala pe anul trecut (2010). Eu pana la inceputul lui mai 2010 am lucrat la o firma, dupa care am cochetat cu ideea ... (vezi toată discuția)