Buna ziua!
Am incheiat un contract de inchiriere cu un ONG.
Contractul a fost semnat de un asociat (fondatorul ONG-ului) la data respectiva dar nu are stampila ONG-ului.
Contractul a fost inregistrat la Administratia Finantelor Publice si am platit impozitul pentru cedarea folosintei bunurilor.
Am fost nevoita sa reziliez contractul datorita nerespectarii clauzelor contractuale
privind achitarea utilitatilor,chiria a fost platita la zi.Contractul a fost reziliat dupa ce asociatul(fondator) a semnat iesirea din asociatie.Iesirea din asociatie s-a facut datorita neantelegerilor in cadrul asociatiei(neplata salariilor,etc).
Deoarece nu am ajuns la o intelegere amiabila pentru recuperarea datoriei firmei ,
as avea castig apeland la puterea judecatoreasca ?
Mentionez ca semnatarul Contractului de inchiriere ,din partea firmei, ma va sustine in fata instantei judecatoresti.Si nu numai el ci si ceilalti angajati .
Buna ziua!
Am incheiat un contract de inchiriere cu un ONG.
Contractul a fost semnat de un asociat (fondatorul ONG-ului) la data respectiva dar nu are stampila ONG-ului.
Contractul a fost inregistrat la Administratia Finantelor Publice si am platit impozitul pentru cedarea folosintei bunurilor.Asociatia a parasit spatiul inchiriat,care reprezenta pentru ea punct de lucru, intempestiv, datorita conflictelor aparute intre asociati.
Am reziliat contractul dar ONG-UL mi-a lasat datorii la plata energiei,gazelor,intretinerii.
Chiria a fost platita la zi.Contractul a fost reziliat dupa ce asociatul(fondator) a semnat iesirea din asociatie.
Deoarece nu am ajuns la o intelegere amiabila pentru recuperarea datoriei firmei ,
as avea castig apeland la puterea judecatoreasca ?
Mentionez ca semnatarul Contractului de inchiriere ,din partea firmei, ma va sustine in fata instantei judecatoresti.Si nu numai el ci si ceilalti angajati (asociati) care au parasit asociatia..
Dizolvare ong
cleontie
Buna seara,
Dorim sa dizolvam un ONG.
Am inteles ca bunurile vor fi donate catre o asociatie de profil prin hotarare AGA.
Ce se intampla insa cu ... (vezi toată discuția)