Buna ziua!
Am incheiat un contract de inchiriere cu un ONG.
Contractul a fost semnat de un asociat (fondatorul ONG-ului) la data respectiva dar nu are stampila ONG-ului.
Contractul a fost inregistrat la Administratia Finantelor Publice si am platit impozitul pentru cedarea folosintei bunurilor.
Am fost nevoita sa reziliez contractul datorita nerespectarii clauzelor contractuale
privind achitarea utilitatilor,chiria a fost platita la zi.Contractul a fost reziliat dupa ce asociatul(fondator) a semnat iesirea din asociatie.Iesirea din asociatie s-a facut datorita neantelegerilor in cadrul asociatiei(neplata salariilor,etc).
Deoarece nu am ajuns la o intelegere amiabila pentru recuperarea datoriei firmei ,
as avea castig apeland la puterea judecatoreasca ?
Mentionez ca semnatarul Contractului de inchiriere ,din partea firmei, ma va sustine in fata instantei judecatoresti.Si nu numai el ci si ceilalti angajati .
Buna ziua!
Am incheiat un contract de inchiriere cu un ONG.
Contractul a fost semnat de un asociat (fondatorul ONG-ului) la data respectiva dar nu are stampila ONG-ului.
Contractul a fost inregistrat la Administratia Finantelor Publice si am platit impozitul pentru cedarea folosintei bunurilor.Asociatia a parasit spatiul inchiriat,care reprezenta pentru ea punct de lucru, intempestiv, datorita conflictelor aparute intre asociati.
Am reziliat contractul dar ONG-UL mi-a lasat datorii la plata energiei,gazelor,intretinerii.
Chiria a fost platita la zi.Contractul a fost reziliat dupa ce asociatul(fondator) a semnat iesirea din asociatie.
Deoarece nu am ajuns la o intelegere amiabila pentru recuperarea datoriei firmei ,
as avea castig apeland la puterea judecatoreasca ?
Mentionez ca semnatarul Contractului de inchiriere ,din partea firmei, ma va sustine in fata instantei judecatoresti.Si nu numai el ci si ceilalti angajati (asociati) care au parasit asociatia..