Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Buna ziua.
Am inchiriat un spatiu comercial intr-un centru comercial, acesta fiind incheiat pe 5 ani. Problema este ca nu mai fac fata cu cheltuielile si sunt nevoit sa restrang activitatea ( vanzarile au scazut drastic) deoarece acea societate care detine spatiul comercial nu doreste diminuarea chiriei cel putin pe o perioada de timp stabilita de comun acord. Acum ma vad nevoit sa cer rezilierea contractului, reziliere care din partea chiriasului adica a mea se face numai daca nu mai sunt autorizat sa desfasor activitatile prevazute in obiectul de activitate si acestea numai daca se datoreaza unor cauze mai presus de vointa mea a chiriasului. Locatorul imi poate rezilia contractul daca nu platesc chiria la datele stabilite si daca nu eliberez o scrisoare de garantie pentru chiria in avans dar aici sunt la mana lui pentru ca imi poate percepe penalizari.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog mult de tot.