avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament catre pers juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament catre pers juridica

Buna ziua.
Sunt pers fizica si sunt in negocieri cu o firma pentru inchirierea unui imobil unde am resedinta. Compania doreste sa-si deschida punct de lucru la mine in apartament.
In cazul unei rezilieri / incetari a contractului de inchiriere, voi depinde de aceasta companie sa stearga punctul de lucru de la Registrul Comertului?
Poate pe viitor, as dori sa-mi infiintez propria companie cu sediul social la mine in apartament... Voi putea daca nu vor sterge ei punctul de lucru?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:43, 15 Februarie 2012
Veti putea insera in textul contractului o clauza referitoare la radierea punctului de lucru odata cu incetare contractului de inchiriere
de ex: "la data incetarii contractului de inchiriere, Chiriasul se obliga sa radieze de la Oficiul Registrului Comertului punctul de lucru inregistrat. In caz contrar, aceasta operatune poate fi indeplinita de Proprietar, pe cheltuiala si pe seama Chiriasului, fara ca acesta din urma sa se opuna si fara sa conteste sumele achitate de Proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Chirias care a plecat fraudulos din locuinta inchiriata Turcanu Turcanu Chiriasul este o firma si a plecat fara sa anunte proprietarul.Nu a lasat nicio adresa noua. La Oficiul Registrului Comertului figureaza ca firma in ... (vezi toată discuția)