avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias care a plecat fraudulos din locuinta inchiriata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias care a plecat fraudulos din locuinta inchiriata

Chiriasul este o firma si a plecat fara sa anunte proprietarul.Nu a lasat nicio adresa noua.
La Oficiul Registrului Comertului figureaza ca firma in activitate cu adresa de unde a plecat.
Cum procedeaza proprietarul in acest caz?
-Trebuie sa anunte Oficiul Registrului Comertului pentru anularea adresei?
-Anunta Politia?
-Cum poate recupera paguba daca firma fugita si-a sters toate urmele.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 08:41, 4 Iulie 2009
cand spuneti pagube, la ce va referiti ? nu v-a fost achitata contravaloarea chiriei pe o perioada mai mare de timp ?
v-au fost sustrase bunuri din imobil ?
trebuie vazute clauzele inserate in cuprinsul contractului de inchiriere.

va trebui sa solicitati rezilierea contractului de inchiriere si de asemenea sa introduceti actiune in pretentii pt recuperarea prejudiciului .
1.La ORC gasiti si adresele asociatilor, administratorilor, deci faceti adrese catre acestia si catre firma pentru reziliere, pagube etc si pentru a-i invita la o conciliere directa cu privire la reziliere, pe care sa le aveti dovada in instanta, chiar daca nu se prezinta la concilere. Apoi, actiune in instanta pentru reziliere, recuperare pagube.
2.Faceti plangere penala pe care o adresati Parchetului de pe langa Judecatoria....sau direct la Politie impotriva firmei reprezentata prin asociati/adminstratori.Va ajuta ei sa precizati infractiunea, in functie de situatia de fapt pe care le-o relatati si sa gasiti asociatii/administratorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament catre pers juridica Cosmina32 Cosmina32 Buna ziua. Sunt pers fizica si sunt in negocieri cu o firma pentru inchirierea unui imobil unde am resedinta. Compania doreste sa-si deschida punct de lucru ... (vezi toată discuția)