avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contabilitate la Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contabilitate la Intreprindere Individuala

Buna am si eu o intrebare,cum se tine contabilitatea in cazul unei intreprinderi individuale,ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: preoteasa , utilizator 17:21, 18 Februarie 2012
daca nu lucrati pe baza normelor de venit cititi si sa va fie de folos
[ link extern ]
sa va cumparati registrele obligatori, in functie de activitate stabiliti un program , salariatii .
Eu am un I.I pe care desfasuram activ de turism vara pe litoral. Deci functioneaza 2 luni pe an. Contabilitatea am depus-o acum pt anul trecut. Intrebarea mea este: DACA ACHIZITIONEZ BUNURi PT activitatea de vara in aceasta perioada (sa zicem detergenti, lenjerii...) trebuie sa depun contabilitate si in lunile urmatoare sau tot la sfarsit de an calendaristic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare la taraba de legume - fructe ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, vrem sa deschidem o taraba de legume - fructe in piata( PFA, neplatitor de TVA), ce declaratii trebuie depuse la finante, ce registre trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Pfa registru inventar prazaro prazaro Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai ... (vezi toată discuția)